Följ oss på Facebook!
   Följ oss på Instagram! 

Föreningshuset Backdala

Adress: Backgrändsvägen 665, 10300 Karis

Backdala har varit föreningshus i Backgränd sedan 1928, då huset flyttades från Antskog där det stått som arbetarföreningens lokal. Det är ett gediget stockhus med hyfsat rymlig sal, stor scen, bufférum, kök och två toaletter. Huset står i hjärtat av byn, omgivet av underbara åkerlandskap.

I huset finns bord och stolar samt kärl för åtminstone 80 personer. Köket är utrustat med bl.a. dubbla elspisar, mikrovågsugn och stor kaffebryggare (50-100 koppar). Barnmatstolar och potta finns också.

Huset har fiberanslutning som du kan koppla upp dig till via det trådlösa nätverket. I salen finns en fast installerad videokanon med storbildskärm.

Vi hyr gärna ut vårt fina föreningshus till dig eller din organisation! Möjligheterna är många, så tveka inte att ta kontakt för att diskutera alternativ. 


Priser

                                              Medlemspris        Fullt pris

                   Per dag                     100 €                200 €

                   Per veckoslut            200 €                300 €

Vill du hyra bara för någon timme eller endast en del av huset?  Vi diskuterar gärna olika alternativ - hör av dig så löser vi det!


Kontakt

Förfrågningar och bokningar:
Sara Wilson
tel. +358 (0)44 286 9502
e-post: sara@backgrand.fi

 


Se karta

Vill du hyra nåt annat?

Om du ska ställa till kalas eller bjudning av något slag där hemma så finns det ett och annat i hembygdsföreningens ägo som medlemmarna har möjlighet att hyra. Ta kontakt med Sara Wilson (+358 (0)44 286 9502) eller någon i styrelsen!